ÎPS prof. dr. Costică CRĂCIUN E-mail:
Pr. prof. dr. Ionel ENE E-mail:
Pr. prof. dr. Leontin POPESCU     E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Pr. conf. dr. Cristian GAGU     E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Pr. conf. dr. Gabriel Dorin PANDELE     E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Pr. lect. dr. Lucian Vasile PETROAIA     E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Pr. lect. dr. Sorin MARINESCU E-mail:
Pr. lect. dr. Ovidiu Dănuț SOARE     E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Lect. dr. Gina Luminița SCARLAT     E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Pr. lect. dr. Costel TOMA     E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Lect. dr. Ionuț MITROFAN     E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Pr. asist. dr. Constantin OANCEA E-mail: