Știri și evenimente

Repartizarea pe specializări a studenților din anul I, domeniul Sociologie

Studenții de la domeniul Sociologie care au finalizat anul I, sunt rugați ca în perioada 5.09.-9.09.2022 să-și depună opțiunile pentru specializarea pe care doresc s-o urmeze în anii II și III de studii. Opțiunile pot fi depuse direct la secretariat sau trimise pe adresa de mail a facultății: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
Conform deciziei Consiliului facultății, din data de 29.06.2021, referitoare la repartizarea pe specializări a studenților de anul I, domeniul Sociologie:
• Studenții care vor fi admiși la domeniul Sociologie, vor urma în anul I de studii cursuri în trunchi comun ambelor specializări (Sociologie și Resurse Umane), urmând ca din anul II de studii să fie repartizați pe cele două programe de studii.
• Repartizarea studenților pe specializări se va face conform criteriilor aprobate de Consiliul facultății din data de 29.06.2021, în limita locurilor disponibile pentru fiecare program de licenţă, în ordinea mediilor obținute în primul an de studii, ținându-se cont de opțiunile exprimate în cererea de repartizare și de posibilitățile și strategia de școlarizare existente în facultate.
• Criteriile de repartizare și formularul pentru exprimarea opțiunilor de repartizare pot fi descărcate de aici: https://www.fift.ugal.ro/.../edit.../CriteriiRepartizare.pdf ;

FormularOptiuni.doc (live.com)