Coaching

25 Martie 2024 - SESIUNE DE COACHING ACADEMIC CU TEMA „CUM SĂ FAC UN REFERAT ȘTIINȚIFIC?”

Studenții facultății sunt invitați la workshopul "Cum Să FAC un REFERAT ȘTIINȚIFIC?", inclus în cadrul programului Coaching Academic „Student Zi de Zi”, care se va desfășura Luni 25 martie, ora 900, în corpul M, Sala AS012.

Afis coaching

5 NOIEMBRIE 2022 - SESIUNE DE COACHING ACADEMIC CU TEMA „CUM ÎMI ALEG TEMA DE LICENȚĂ?”

Vă invităm la workshopul „Cum îmi aleg tema de licență?” în cadrul Programul Coaching Academic „Student Zi de Zi”, unde ABSOLVENȚI ai specializării voastre, vor povesti despre Cum au ales subiectul propriei lor lucrării de licență, Ce au făcut și Cum au făcut pentru ca, în final, să-și fixeze titlul temei lucrării lor. Împreună, vom încerca să învățăm din experiența lor și vom elabora un ghid cu pași de urmărit pentru acest obiectiv.

Coaching Academic: Ceea ce înveți astăzi te va ajuta întreaga viață!

Coaching 28.10.2022bis

LANSARE PROGRAM DE COACHING ACADEMIC LA FIFT

Ești student la Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie (FIFT)?

Vrei să beneficiezi de un program de coaching care să te ajute să îți îmbunătățești abilitățile, oferindu-ți instrumente pentru a echilibra în mod corespunzător cerințele academice și orice altceva?

Se lucrează individual sau în grup, în fiecare SÂMBĂTĂ din a 3-a săptămână a lunii, de la ora 10.00 (online pe Microsoft Teams).

Vino la o prezentare a oportunităților oferite de Programul Coaching Academic. Îți va răspunde la întrebări coordonatorul programului din cadrul FIFT, lect. dr. Daniela Rusu Mocănașu.


Coaching Academic: Ceea ce înveți astăzi te va ajuta întreaga viață!

coaching1